Comunicació (textos de presentació)Si entrevistes a Xavi Piñol o bé programes alguna de les seves activitats, en aquest espai trobaràs el material necessari (escrits de presentació i fotografies de promoció oficials) per fer-ne la correcta difusió i comunicació.

En el cas de no dominar suficientment les eines de disseny gràfic per fer una comunicació amb garanties, has de saber que Xavi Piñol també disposa d’un dissenyador propi (Domènec Marmi) i una correctora de textos pròpia (Gemma Bartolí).

En aquest espai pots trobar el següent material.
  1. Xavi Piñol. Qui és? (breu descripció de la seva activitat actualitzada i revisada).
  2. Mirant al meu voltant · tible i sardanes (Text de presentació amb informació detallada i revisada)
  3. Mirant al meu voltant · tible i sardanes (Text de presentació abreujada i revisada).
  4. Foto de promoció 1.
  5. Foto de promoció 2.
  6. Foto de promoció 3.
  7. Caràtula del cd Mirant al meu voltant · tible i sardanes.
En el cas de necessitar un text només cal fer un “copiar i enganxar”. Si necessites una fotografia d’en Xavi Piñol, només has de descarregar alguna de les que et proposem en aquest espai.

1. Xavi Piñol. Qui és?

La seva incansable inquietud emprenedora fa que actualment Xavi Piñol sigui un reconegut i destacat músic polifacètic capaç de combinar, amb rigor, l’activitat d’intèrpret de tible amb la tasca docent i creativa. L'any 2002 comença la seva tasca compositiva i l’any 2009 s’apropa a l’àmbit de la gestió i producció d’espectacles. 

Des d’aleshores, Xavi Piñol s’ha desenvolupat en aquest món tot dissenyant, produint i promocionant un ample nombre de propostes i activitats culturals relacionades amb la cobla i a la sardana, totes caracteritzades per la creativitat, la qualitat artística i l’adaptació de la tradició a la modernitat que ofereix el s. XXI


2. Mirant al meu voltant · tible i sardanes (text 1).

Apadrinada pel reconegut periodista i comunicador de Catalunya Ràdio Xavier Solà, el ja consolidat músic i compositor Xavi Piñol ens presenta Mirant al meu voltant · tible sardanes, la proposta discogràfica que ha dissenyat i produït juntament amb la Cobla Marinada el passat mes de maig.

Sota la direcció musical de Marc Timón, Mirant al meu voltant · tible i sardanes pretén ser un recull d'experiències musicals del mateix Xavi Piñol viscudes al llarg dels seus 25 anys com a músic de cobla. A més, també mostra la versatilitat i la força del tible, el seu instrument, dins la cobla.

La xerrada es complementa amb l'audició comentada d'alguna de les peces que conté el disc i de la interpretació de diferents fragments musicals a càrrec del mateix Xavi Piñol.

3Mirant al meu voltant · tible i sardanes (text 2).

Xavi Piñol ens presenta en primera persona Mirant al meu voltant · tible i sardanes, la proposta discogràfica que pretén ser un viatge introspectiu al seu mon musical amb un recull de 14 sardanes que han esdevingut importants al llarg de la seva vida i reivindicar el protagonisme del tible com a instrument de cobla i abandonar així el paper secundari a que se l'ha relegat al conviure amb la tenora.

Fotografies oficials de promoció.
Xavi Piñol - foto promoció 1
Xavi Piñol - foto promoció 2
 Xavi Piñol - foto promoció 3
Mirant al meu voltant · tible i sardanes
(portada del disc)


Més informació:

xavier.pinyol.garcia@gmail.com


produccio.xavier.pinyol@gmail.com