Textos presentacióSi entrevistes a Xavi Piñol o bé programes alguna de les seves activitats, en aquest espai trobaràs el material necessari (escrits de presentació i fotografies de promoció oficials) per fer-ne la correcta difusió i comunicació.

En el cas de no dominar suficientment les eines de disseny gràfic per fer una comunicació amb garanties, has de saber que Xavi Piñol també disposa d’un dissenyador propi (Domènec Marmi) i una correctora de textos pròpia (Núria Micola).

En aquest espai pots trobar el següent material.
  1. Xavi Piñol. Qui és? (breu descripció de la seva activitat actualitzada i revisada).
  2. Introit. Manual d'urgència per entendre la cobla i la música de la sardana. 
  3. Mirant al meu voltant · tible i sardanes.
  4. Foto de promoció 1.
  5. Foto de promoció 2.
  6. Caràtula del cd Mirant al meu voltant · tible i sardanes.
En el cas de necessitar un text només cal fer un “copiar i enganxar”. Si necessites una fotografia d’en Xavi Piñol, només has de descarregar alguna de les que et proposem en aquest espai.

1. Xavi Piñol. Qui és?

La seva incansable inquietud emprenedora fa que actualment Xavi Piñol sigui un músic polifacètic capaç de combinar, amb rigor, l’activitat d’intèrpret de tible amb la tasca docent i creativa. L'any 2002 comença la seva tasca compositiva i l’any 2009 s’apropa a l’àmbit de la gestió i producció d’espectacles. 

Des d’aleshores, Xavi Piñol s’ha desenvolupat en aquest món tot dissenyant, produint i promocionant un ample nombre de propostes i activitats culturals relacionades amb la cobla i a la sardana, totes caracteritzades per la creativitat, la qualitat artística i l’adaptació de la tradició a la modernitat que ofereix el s. XXI.

Amb gairebé 30 anys d'experiència actuant dalt dels escenaris, el músic premianenc és compositor d'una vintena de sardanes i desenvolupa una important activitat divulgativa en relació a la cobla i la sardana.2. Introit. Manual d'urgència per entendre la cobla i la música de la sardana.

Xavi Piñol presenta una proposta complexa i dinàmica que intenta resoldre molts dels dubtes i inquietuds sobre la cobla i la música de la sardana que ha anat rebent del públic assistent a les nombroses xerrades i activitats de caràcter divulgatiu que ha realitzat en els darrers anys.

En el Manual d’urgència per entendre la cobla i la música de la sardana ha integrat la seva vessant docent amb la seva àmplia i consolidada carrera musical, fruit dels més de 25 anys com a músic de cobla, intèrpret de tible i compositor de sardanes.

Per assolir els objectius proposats, a l’activitat Xavi Piñol combina una part explicativa amb la projecció de diapositives, l’audició comentada i guiada de diferents exemples musicals, la visualització de diversos vídeos i la interpretació en directe d’alguns fragments musicals amb el tible, el seu instrument. 


3. Mirant al meu voltant · tible i sardanes.

Apadrinada pel reconegut periodista i comunicador de Catalunya Ràdio Xavier Solà, el ja consolidat músic i compositor Xavi Piñol ens presenta Mirant al meu voltant · tible sardanes, la proposta discogràfica que ha dissenyat i produït juntament amb la Cobla Marinada el passat mes de maig.

Sota la direcció musical de Marc Timón, Mirant al meu voltant · tible i sardanes pretén ser un recull d'experiències musicals del mateix Xavi Piñol viscudes al llarg dels seus 25 anys com a músic de cobla. A més, també mostra la versatilitat i la força del tible, el seu instrument, dins la cobla.

La xerrada es complementa amb l'audició comentada d'alguna de les peces que conté el disc i de la interpretació de diferents fragments musicals a càrrec del mateix Xavi Piñol.

Fotografies oficials de promoció.
Xavi Piñol - promoció 1
Xavi Piñol - foto promoció 2
Mirant al meu voltant · tible i sardanes
(portada del disc)


Més informació:

xavier.pinyol.garcia@gmail.com