notícies - novetats

- 7 d'abril 2018 -

Mirant al meu voltant · tible i sardanes, el concert! al Círcol Catòlic de Badalona. 
Visualitza la notícia de Televisió de Badalona.
- 27 de març 2018 -
Entrevista al programa "Assaig general" de Catalunya Música per parlar de Mirant al meu voltant · tible i sardanes i la presentació, en format concert, que es farà el dissabte 7 d'abril a Badalona. - 26 de març 2018 -
De nou amb la Cobla de Cambra de Catalunya - Músics per la Cobla a l'auditori Pau Casals enregistrant sardanes del mestre Antoni Juncà dirigida per Gerard Pastor.- 16 març 2018 -
Xerrada presentació de Mirant al meu voltant · tible i sardanes a la Biblioteca Municipal Joan Petit I Aguilar de Sant Feliu de Codines. 

Amb el tible a les mans, al llarg de la xerrada comento els secrets d'aquest cd
 i també interpreto diferents fragments musicals d'aquest.

- 4 març 2018 -
Novament, amb la Cobla Simfònica Catalana. Concert al Teatre Principal de Sabadell sota la direcció de Gerard Pastor.

Visita el recull fotogràfic d'aquest concert a la pàgina web de l'Avi Botet 

Amb Cobla Simfònica Catalana. Teatre Principal de Sabadell.

- febrer 2018 -
Aquest 2018 l'he començat amb diferents xerrades. Us adjunto un recull fotogràfic.

Universitat Politècnica de Catalunya
Aula Universitària (8.02.2018)
 SOM - CULTURA POPULAR
(Barcelona. 26.01.18)
Aula Universitària de Sant Feliu de Guíxols (10.01.18)
- 9 de desembre 2017 -
Actes presesentació del disc Mirant al meu voltant · tible i sardanes a Figueres en motiu de la seva capitalitat de la sardana, 2017.

Recull d'imatges de la xerrada - presentació de Figueres

16.30h. Museu del Joguet de Figueres. 
Xerrada - presentació del cd. L'activitat acabarà amb la participació musical del tenorista Isaac Vilanova que juntament amb el mateix Xavi Piñol, interpretaran diferents fragments musicals de sardanes que conté la mateixa proposta discogràfica.

17.30h. Plaça de la Vila.
Ballada de sardanes on es tocarà Batuc de roure! la sardana de Xavi Piñol original per a cobla i batucada amb el grup de percussió Tramuntakana i la cobla Vila de la Junquera.


- 18 de novembre 2017 -
Presentació, en format concert, del disc Mirant al meu voltant · tible i sardanes. 
Xavi Piñol &Cobla Marinada.


Original imatge de "Mirant al meu voltant, el concert! a Vidreres- 31 d'octubre 2017 -
Actualització! 
Ja pots descarregar-te les partitures de les meves últimes sardanes. També de les adptacións per a dues tenores i dos tibles de les sardanes  No te'n vagis amor meu (curts), Carícies (llargs) i Tiana (llargs) que vam tocar el passat divendres a Tiana 

Descarrega't partitures!

- 27 d'octubre 2017 -
Presentació del disc Mirant al meu voltant · tible i sardanes a Tiana aquest cop amb la participació dels músics Enric Ortí (tenora), Isaac Vilanova (tenora) i Marta Fina (tible) amb per tocar les adaptacions que jo mateix he fet per l'ocasió de les sardanes No te'n vaig amor meu de J. Serra, Carícies de J. V. "Xaxu" i Tiana de F. Mas Ros.

Fantàstic!

Xerrada - presentació Tiana 27.10.17

- 12 d'octubre 2017 -
La Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya, encapçalada per Martí Anglada, acull la xerrada de presentació del disc Mirant al meu voltant · tible i sardanes.

Llegeix la corresponent nota de premsa tot clicant 
                     PRESENTACIÓ PARíS- 11 d'octubre 2017 -
Xerrada de presentació del disc Mirant al meu voltant · tible i sardanes a la bilbioteca "Dos Rius"de Torelló. Aquesta és l'activitat prèvia a l'Aplec de Tardor que es celebra en el dia següent a Torelló i en el que hi ha programada la sardana Batuc de roure!


Fotografies realitzades per Imma Pujol

- 8 d'ocubre 2017 - 
Estrena de La juguesca del Diable i la Velleta, la meva última sardana dedicada al 25è aniversari dels gegants nous de Martorell. Aquesta és un encàrrec de la Secció Sardanista de Martorell que s'afegeix a aquesta celebració.
- 11 d'agost 2017 - 
Presentació del cd de sardanes inèdites de J. Blanch i Reynalt. 
Cobla Marinada dirigida per MarcTimón.
Un gran treball de recerca i d'interpretació musical produit per l'entitat Músics per la Cobla. 


- 4 d'agost 2017 - 
Albert Guinovart & Cobla Marinada sota la direcció de Bernat Castillejo.
Llegeix la crítica del concert


Fotografia feta per Albert Guinovart
durant l'assaig general del concert
 

Concert música per a cobla a Solsona que inclou l'estrena "Nocturn a Solsona" del mateix Albert Guinovart dedicada a l'estudiós musicals i flabiol de la Cobla Marinada, Albert Fontelles.

- 29 juliol 2017 - 
Presentació de Mirant al meu voltant · tible i sardanes a la DAP (1a Diada d'Adifolk a Perpinyà) - jornada de Cultura Popular.

- 15 juliol 2017 - 
Mirant al meu voltant · tible i sardanes ja a l'Spotify!

- finals de maig i inicis de juny 2017 - 

Interpretació de Batuc de roure!, la meva sardana original per a Cobla i Batucada, en diferents poblacions: Sitges, Manlleu, Sant Feliu de Guíxols i Calella.

- 20 de maig 2017 - 
Actes de presentació de Mirant al meu voltant · tible i sardanes a Tarragona. Molt bona experiència i acollida!

Matí. 
Després de presenciar un magnífic concert per part dels seus alumnes de la seva aula de música tradicional, vaig conduir una master class relacionada amb la improvisació i la interpretació grupal. Activitat coordinada amb Elisenda Vilarrubias, tenorista i responsable de l'àrea de música tradicional de l'EMM de Tarragona. 
Cartell EMM


Activitat EMM - recull fotogràfic
Tarda a les 18h.
Xerrada presentació del CD a la d'actes de la Casa de les Entitats del Serrallo de Tarragona. Activitat organitzada pel Casal Tarragoní.

Xerrada - presentació
Casal Tarragoní
- 12 de maig 2017 - 
Xerrada presentació del CD Mirant al meu voltant · tible i sardanes a L'espai cultural Les Esmendies de Mataró. 
A la presentació participà Isaac Vilanova,
amic i tenora solista de la Cobla Marinada
- 11 de maig 2017 - 
Concert amb Cobla Simfònica Catalana a l'Auditori Enric Granados de Lleida sota la direcció de Jordi Molina.

- 6 de maig 2017 - 
Concert de presentació de Mirant al meu voltant · tible i sardanes

- 5 de maig 2017 - 

Roda de premsa de presentació de Mirant al meu voltant · tible i sardanes


- 5 d'abril 2017 - 


Article d'opinió Una relació recíproca.

- 4 d'abril 2017 - 

Al programa La nit dels ignorants 2.0 de Catalunya Ràdio amb el seu presentador i director Xavi Solà, padrí del cd Mirant al meu voltant· tible i sardanes. 


- 18 d'abril 2017 - 
Conferència realitzada a l'Auditori de la Biblioteca Municipal de Granollers organitzada per les Aules Universitàries de Granollers, l'Agrupació Sardanista de Granollers i Òmnium Cultural d'aquesta població.

Podeu llegir l'article - resum de l'activitat clicant AQUÍ


- 23 de març 2017 - 
Participació musical, juntament amb el tenorista Enric Ortí, en la conferència - col·loqui del luthier mataroní Miquel Puigdellívol programada pel dijous 23 de març a la Fundació Iluro de Mataró.

- 18 de març 2017 - 
Agermanament musical entre les escoles "Salle - Gràcia" i "Acadèmia Igualada" en el concert commemoració del 125è aniversari de l'escola barcelonina. 


- 18 i 19 de febrer 2017 - 
Enregistrament de Mirant al meu voltant · tible i sardanes .Presentació d'aquest treball discogràfic: 6 de maig a les 18h a Premià de Mar amb la col·laboració de Marcel Artiaga (el meu primer professor de tible) i Martí Gironell (escriptor de la novel·la "El pont dels jueus" de la que em vaig inspirar per compondre "Ítram", la sardana inèdita que hem enregistrat). La direcció de l'enregistrament ha anat a càrrec de Marc Timón.

Recull de fotografies de l'enregistrament de
Mirant al meu voltant · Tible i sardanes.

Mira el vídeo - recull fotogràfic de la gravació!- 14 de febrer 2017 - 
Realització de la càpsula formativa "La sardana busca públic" organitzada per la Confederació Sardanista de Catalunya. Aquesta és una sessió teorico-pràctica amb l'objectiu de promou la reflexió dels organitzadors d'activitats culturals i sardanistes.- 24 de gener 2017 - 
Els detalls de la producció Mirant al meu voltant ·Tible i sardanes es van publicant. En aquest cas, en Marc Timón ens fa arribar el vídeo per explicar-nos que serà l'encarregat de dirigir musicalment l'enregristrament del cd. La proposta inclourà Ítram, una sardana badada en el personatge principal de la novel·la El pont dels jueus de l'escriptor i periodista Martí Gironell que vaig compondre l'any 2012. Aquest fer, i de forma casual, coincideix amb la celebració dels 10 anys de la primera edició d'aquesta mateixa novel·la. 

Et convido llegir la nota de premsa  La sardana present en el 10è aniversari del llibre 


El caràcter experimental de la sardana ha fet que fins ara no hagi trobat el moment per estrenar-la. Juntament amb l'escriptor estem treballant per incloure l'estrena de la sardana a a les activitats de celebració del llibre. 
Us convido a conèrxer l'activitat d'en Martí Gironell a través del seu espai web. 

www.martigironell.com

- 23 de gener 2017 - 
Amb la proposta escolar Quina canya! a l'escola FEDAC de Santa Coloma de Gramanet. Coneix la proposta que ofereixo a les escoles tot clicant a AUDICIONS ESCOLARS.
- 5 novembre 2016 - 
Estrena de la sardana "Castellar sardanista" a la 40a Diada Sardanista organitzada per l'Agrupació Sardanista de Castellar (ASAC). 

Escolta la sardana i descarrega't les partitures clicant aquí!Amb els compositors Joan Lázaro, Carles Santiago, David Estañol
 i Joan Ventura (president de l'agrupació sardanista ASAC

octubre 2017 - comença la producció 
"Mirant al meu voltant · tible i sardanes"


- 2017, 25 anys tocant! - 
El proper 2017 farà 25 anys que toco en cobla. 

Aplec de Premià de Mar - Abril de 1992
amb Cobla Premianenca com a 2n tible
Ho celebraré i vull que m'ajudis!. A part d'enregistrar un cd amb sardanes meves i d'altres que han estat importants per a mi com a intèrpret tible et convido a proposar-me altres idees per a fer una gran celebració. 

Posa't en contacte amb mi a través del formulari de contacte

- maig 2016 - 
Vídeos estrena "Batuc de roure!"


Veure l'article publicat a l'espai digital "Tornaveu". "Sardana a ritme de batucada"

- 1 de maig 2016 - 
Estrena de sardana "Batuc de roure" pensada per a cobla i batucada (opcional, és a dir, que la sardana sense batucada es pot tocar perfectament) dins del 80è aplec de Sant Perpètua de la Mogoda que es farà el dia 1 de maig al "Bosc de la Torre" de Santa Perpètua. L'estrena, a càrrec conjuntamet de la Cobla Marinada i Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona), comptarà amb la col·laboració del grup de percussions de l'Escola Municipal de Música i Dansa de Sta. Perpètua.

Vídeo promocional:Aquesta sardana és un encàrrec que rebo de l'Agrupació Sardanista d'aquesta població en commemoració al seu 80è aplec. He pensat la sardana en aquest format per correspondre al caràcter obert i innovador d'aquesta entitat.- 7 i 20 de febrer 2016 - 
Actuacions amb la Cobla Simfònica de Catalunya sota la direcció de Jordi Molina. Diumenge 7 a les 18h al Teatre Principal de Sabadell.
Dissabte 20 de febrer a les 20.30 al Teatre Foment Mataroní de Mataró.

Clica aquí: Més info sobre el concert i el repertori. 

- 9 de desembre 2015 -
Un desembre ben musical. Per què?

1) Un any més, tinc el plaer de col·laborar amb l'orquestra de la Camerata de Sant Cugat per l'estrena anual que aquesta formació encarrega anualment. Engany aquesta serà "Prec eixut de Nadal" del compositor Jaume Torrent i Narcís Comadira també amb la Coral Polifònica de Tremps, l'actiu Mercè Arànega i les sopranos solistes Josefin Lidén i Laura Brasó Sala. 

Dates: dissabte 19 de desembre a Tremp i diumenge 20 de desembre a Sant Cugat.

Clica aquí per veure notícia

2) A part, aquest desembre es complementa amb altres propostes interessants:

Dissabte 12 de desembre: espectacle "Viola d'Or" a la Sala Mozart de Calella.
Diumenge 13 de desembre: espectacle "Viola d'Or" al Casino de Caldes de Montbui.

"Violar d'Or" és obra teatro musical d'Enric Morera intepretat per la Cobla Marinada amb el Cor de Cambra ARSinNOVA i les veus de Josep-Ramon Olivé i Anna Alàs Jové(autèntics cantants-actors). Completen la proposta les danses de Factoria Mascaró, el violí de Joel Bardolet, la mirada en la direcció escènica de Jordi Prat Coll, la direcció musical de Diego Martin Etxebarria i la direcció gràfica de Jaume Roure Gilibert

3) Dilluns 21 de desembre, enregistrament de l'Esbart Català de Dansaires.

- 1 de setembre -
Àmbit docent: la meva diplomatura en Relacions Laborals, em permeten impartir noves matèries d'empresa. A part de l'assignatura "Empresa i Iniciativa emprenedora" que desenvolupo fa anys a Cicles Formatius de Grau Superior de "l'Acadèmia Igualada" enguany impartiré també "FOL" (formació i orientació laboral) i "AGCPE" (administració, gestió i administració de la petita empresa"). A l'apartat "emprenedoria" d'aquest mateix bloc penjaré alguna de les reflexions que puguin sorgir de les classes.

- 1 d'agost-
 Estrena amb Cobla Marinada de "Viola d'Or" la petita opereta còmica - teatral  d'Enric Morera amb lletra d'Apel·les Mestres per a cobla, sor i solistes. Propera actuació: cloenda de la Fira Mediterrània de Manresa.

- 10 de juliol -
Espectacle "Retrats d'un sentiment" amb Cobla Marinada i Colla Violetes del Bosc a Solsona, un viatge pels darrers 150 anys d'història de Catalunya i la "Sardana" la seva dansa tradicional. 
Clica a més info!

- 3 de juliol-
Disponibles a l'apartat "partitures" totes les partitures de les meves sardanes.
Clica partitures!

- del 17 de juny al 15 de setembre- Preinscripcions al projecte SardaTIC pel curs 15/16 .Les escoles interessades heu d'omplir el formulari de preinscripció.
Clica a preinscripció SardaTIC!

- 23 de maig 2015 -
Finalista amb la sardana "Unint mans, sempre! del concurs de votació popular "la Sardana de l'Any" organitzat per la Confederació Sardanista de Catalunya.

- 22 de novembre 2014 -
Estrena de l'instrumentació per a cobla de la sardana "La petita Ana Maria" que el popular compositor Vicens Bou va escriure l'abril de 1954 a Torroella de Montgrí. La sardana, original per a piano, la va dedicar a la seva néta, Anna Mª Fontcuberta.

Aquesta sardana original per a piano fou escrita l’any 1952 i la dedicà a l’Anna Maria, una de les seves nétes. La sardana havia quedat traspaperada fins fa pocs mesos ja que la seva família l'ha trobat entre els vells i antics documents del mestre compositor.
Vicens Bou va compondre “La petita Ana Maria” durant l'abril del 1952 en una època de maduresa musical en la qual també escrigué “Torroella, vila Vella” (1952) o “Record de Calella” (1953), sardanes que li atorgaren grans èxits.

Per la instrumentació de la sardana he estudiat detalladament l'estil compositiu i la instrumentació habitual de Vicens Bou amb l'objectiu de fer una instrumentació fidel a l’escriptura original, respectant la sonoritat inconfusible del compositor, sense incorporar cap element harmònic, rítmic o melòdic propi de l'estètica actual. En definitiva, una sardana a l'estil de Vicens Bou. 

Actualment, el record del mestre Bou segueix present  a les audicions, ballades i aplecs de tot Catalunya amb la interpretació de la seva música. Aquest record és manté viu també a través de la seva família. La seva néta Anna Maria recorda així el seu avi:

"La meva mare va baixar a viure a Barcelona quan es va casar. L'Avi Bou", però, es va quedar a Torroella on la vida era diferent. Quan jo era petita hi pujàvem sovint. Me'l mirava embadalida. Em fascinava el que deien d'ell. Era músic i era artista. Tenia ànima d'artista, sang d'artista i ossos d'artista. Sempre he pensat que era un esperit lliure en un temps i un lloc, el de la guerra i la postguerra d'un poble on això no estava gaire ben vist. Era “l'Avi Bou". M'agradava, aleshores, entrar al seu estudi i remenar les seves coses que, amb paciència i resignació, em deixava fer. Tocava el seu piano i jugava amb la seva batuta. Rebuscàvem entre els seus papers i trobàvem les burilles de tant fumar.

La sardana “La petita Ana Maria” s'interpreta per primer cop, després de més de 60 anys de la seva composició, per la Cobla Marinada sota la direcció de Tobias Gossmann.

- 19 de novembre 2014 -
Participació a la xerrada "anatomia d'una sardana" on s'explica el procés compositiu d'una sardana i posada en comú d'experiències.
David Estañol, Enric Ortí i Xavi Piñol- octubre 2014 -
El dissabte 4 d'octubre s'estrenà Unint mans, sempre! la meva darrera sardana i que s'ha inclòs en el cd commemoratiu del 65è aniversari dels Amics de la Sardana de Premià de Mar, un cd que porta el nom d'aquesta mateixa sardana. 

Disponibles les partitures! Clica Unint mans, sempre! (partitures)

portada del cd "Unint mans, sempre!"
L'estrena de la sardana i la presentació del cd es va fer el primer dissabte d'octubre a la sala gran del teatre de l'Amistat de Premià de Mar. L'esdeveniment va anar a càrrec de la Cobla Marinada, que portà a l'escenari juntament amb la colla Violetes del Bosc l'espectacle teatro-musical "Retrats d'un sentiment".
En aquest nou disc, trobareu també altres sardanes meves com les exitoses Somni de plaça Gresca pirata! combinades amb altres sardanes de compositors premianencs o dedicades a la població de Premià o alguna de les seves entitats.


- agost 2014 -
Tornem amb Cobla volta Món! de la 27a edició de l'aplec Internacional que s'ha fet a Timisoara (Romania). Una gran experiència d'èxit impressionant. Amb la formació hem participat en les diferents activitats per mostrar la qualitat i complexitat de la nostra cultura tradicional al públic d'allà. 

Cobla Volta Món!
durant l'actuació a la Pl. Victòria de Timisoara (Romania)

CvM Timisoara '14
 Montse Soques, Marta Fina, Xavi Piñol, Oriol Pujol,
Pablo Fernández, Marc Solanelles, Martí Villegas,
Dani Navarro, Joan Druguet, Isaac Vilanova i Martí Fontclara 


“La Cobla volta Món!” la coordinem Dani Navarro i jo mateix Xavi Piñol i no és una formació estable. La nostra tasca és dissenyar i produir activitats musicals que tinguin com a objectiu divulgar i difondre el fet musical per a Cobla fora del seu territori geogràfic natural o al seu públic habitual 


- dilluns 28 de juliol 2014 -
Acabem d'enregistrar amb la cobla Marinada el disc del 65è aniversari dels "Amics de la Sardana" de Premià de Mar. En aquest cd, que es presentarà el primer dissabte d'octubre, hi podreu trobar les meves conegudes sardanes "Somni de plaça" i "Gresca pirata". També l'estrena "Unint mans, sempre!" que he escrit en motiu d'aquesta celebració.Aquest cop, el cd l'ha dirigit en Jesús Ventura amb la col·laboració de Josep Maria Serracant, tots dos fundadors de l'entitat Músics per la Cobla.

- diumenge 20 de juliol 2014 -

Us deixo els enllaços dels programes "Sardanes en blau" i "Al so de la tenora" de les seves edicions del diumenge 20 de juliol on parlo de la meva trajectòria professional i dels diferents projectes que participo. 

Clica a:
"Sardanes en blau"
"Al so de la tenora"

- juliol 2014 - 
AGAFA L'AGENDA I ANOTA!   dimecres 30 de juliol a les 21.30h 
Vídeo promocional
XIIè cicle de música de cobla 
per escoltar i ballar de Tiana
activitat gratuïta 
accés ràpid (B20.Sortida 23: Montgat-Tiana) 
facilitat d'aparcament
                   servei de bar 
servei lliure de taules i cadires
interpreta Cobla Marinada
 presenta Gerard Carrión 
final del concurs de la sardana revessa 
Per agraïr la confiança rebuda per part de l'Agrupació Sardanista de Tiana i del seu fidel públic, la Cobla Marinada, amb la presència d'en Tobias Gossmann, el seu actual director, intepretarà "Obertura en forma de 2 curts" per iniciar l'audició i el "Galop del SardaTIC" com a peça de comiat d'aquest XIIè cicle, peces escrites per mi mateix. 

També hi seran presents els gegants pirates de Premià de Mar, l'Omar i l'Ester, que quedaran exposats darrera de la cobla al llarg de l'audició. També ballaran la sardana de germanor al mig de la rotllana formada per tot el públic assistent.

No hi pots faltar, vine!

En aquesta última audició s'interpretarà el següent repertori: 

"Al teu record, Santi!"
 "Aniversajant" 
"Colla Francesc Rubio" 
"Jana, la tercera Gràcia" 
"Somni de Plaça"
"Gresca pirata"

- juny 2014 -
Ja disponible la informació actualitzada de "Quina canya" la sessió didàctica musical per a CM i CS de l'etapa d'Eduació Primària i també per a secundària. Clika JA! Quina canya! informació curs 14/15

- juny 2014 -
Música per a graduacions: "el cant dels ocells experience"

- juny 2014 -
Com és tradició, el primer cap de setmana de juny acull l'aplec de Calella, més conegut com l'Aplec Pairal de Catalunya. Aquest és un dels més importants a nivell sardanista i de més transcendència en aquest món.

Enguany i personalment parlant, aquesta 87a edició de l’aplec, s’ha convertit en un repte personal i professional ja que hi he interpretat la sardana obligada de tible "La fi del món". Aquesta, del compositor J. Blanch i Reynalt i estrenada l’any 1926, és una de les sardanes obligades de tible més difícils a nivell de tècnica interpretativa. Les sardanes obligades són aquelles on hi ha un instrument solista que destaca per la seva habilitat amb l’instrument.

Partitura de la sardana i el meu tible en temps d'estudi

A la dificultat s’ha d’afegir que aquesta és interpretada davant dels milers de persones que habitualment assisteixen en aquesta trobada i davant dels millors instrumentistes de tible que hi ha actualment. Podeu entendre doncs que el repte encara ha estat molt més gran!

Com la majoria de sardanes de tible del mateix compositor, “La fi del món” es considera una sardana “obligada de passillu”. En l'argot de cobla diem que una sardana d’aquest tipus és aquella sardana que molts músics son capaços de tocar-la en el “passillu” de casa però mai al carrer i davant del públic amb les condicions que això suposa.

Per a mi i fins ara,  “La fi del món” també ha estat una obligada de “passillu” que amb hores d’estudi, esforç i molt nerviosisme abans de interpretar-la ha deixat de ser-ho.
- març 2014 -
RESERVA 
A L'AGENDA!
 el dimecres 30 de juliol a les 21.30h 
Des de fa més de 10 anys, l'Agrupació Amics de la Sardana de Tiana organitza un  cicle de sardanes a la fresca a Tiana per a escoltar i ballar, cada dimecres, a 2/4 de 10 del vespre. 
Cada audició es dedica a un determinat compositor.

Estic emocionat de rebre la notícia que el proper 30 de juliol aquesta audició es dedicarà a la meva tasca compositiva amb un total de 6 sardanes compostes per mi.
Ja us puc avançar algunes de les sardanes que s'hi escoltaran "somni de Plaça", "Gresca pirata!", "Colla Francesc Rubio" i "Al teu record, Santi" i els implicats ja han confirmat la seva assistència.

Prepareu-vos que aquesta audició la convertirem en una festa ben sonada!

Ben aviat més informació d'aquest emocionant dia per a mi i espero que puguem compartir-lo plegats!

- març 2014 -
Logo by Anna Pijuan
Signem un conveni de col·laboració per a que al llarg dels dos propers anys "La Cobla volta Món"sigui l'encarregada musical de les activitats que organitza Adifolk
La Cobla volta Món! és una entitat creada el 2008 i coordinada per en Dani Navarro i jo mateix que pretén difondre la Cobla arreu del món i  a un públic no habitual.

- febrer 2014 -
Comença el desenvolupament del projecte SardaTIC d'aquest curs escolar. La meva feina ha estat organitzar i coordinar les trobades presencials del projecte, dissenyar i produir el "concert del SardaTIC!"
"Cobla del SardaTIC"
en el Teatre Comarcal de Solsona
Moment de "SardaTIC, el concert"
concert de format inèdit

- gener  2014 -

Ultimant la producció del disc "Antoni Botey i contemporanis" enregistrat per la Cobla Marinada. 

Aquest ha estat el darrer cd com a representant i responsable de la Cobla Marinada ja el passat mes de febrer vaig les tasques de management, representació i gestió artísitica, que he desenvolupat al llarg dels darrers 5 anys,  per donar noves energies i maneres de fer a aquesta formació. 

Deixar aquest rol em permet dedicar-me més a la interpretació. 

Actualment ja estic treballant en projectes totalment independents a qualsevol formació i el meu cap ja comença a rumiar nous projectes i produccions.

- desembre 2013 -
Participació amb l'orquestra Camerata Sant Cugat per a l'estrena de la Cantata de Nadal per a cor infantil, cor mixt, orquestra i narrador "Com un mirall" del compositor Manel Gil - Inglada. amb textos de Carles Duarte i la participació de l'actriu catalana Marta Argelat.


Vols veure el making - of de "com un mirall"? Clica en el següent vídeo!
"Com un mirall"
 a Tremp el dia 23.12.13
- octubre 2013 -
Estudis oficials d'anglès a l'Escola Oficial d'Idiomes (3r curs).

- setembre 2013 -
Col·laboro directament amb el projecte SardaTIC com a cordinador de les activitats presencials d'aquest.

- febrer 2013 -

Viatge a Finlàndia per motius laborals.

 - 25 de desembre 2012 -
Pare Noël ha passat i m'ha deixat sota l'arbre una interessant caixa metàl·lica! Què hi ha dins? Una pedalera Boss "loop station - RC-50" i una altra Digitech "vocal 300 - vocal effects processor". D'aquests aparells poden sortir coses molt interessants!

- 21 de desembre 2012 -
21.30h a l'Auditori de Barcelona amb la producció de Bou revisited. La música de Vicenç Bou de la Cobla Marinada. 
Article al dominical "Presència" del diari "El Punt - Avui" del 16.12.12
Aquest és el vídeo promocional que hem fet.
Caràtula del cd que acompanya la producció.
Pots demanar-lo a representant@coblamarinada.com
- 13 de desembre 2012 -
Convidat tertulià a la xerrada que parlarà del jovent a l'àmbit sardanista organitzat pel Casal del Barri de les Esmandies de Mataró.

- 17 de novembre 2012 -
Auditori de Barcelona en el marc del Memorial J. Serra amb la Cobla de Cambra de Catalunya.

- 3 de novembre 2012 -
Publicació a diferents diaris de "El minut de desglòria" (carta al director).

- setembre 2012 -
Realització del curs de "community manager".
Saps el què és? Llegeix l'article tot clicant a "necessito un community manager a la meva vida?"

- 16 de setembre 2012 -
Estrena de la sardana Jana, la tercera Gràcia. Sardana d'encàrrec dedicada a Jana Gràcia Martínez, que a punt de complir els dos anys, ja té una sardana on es barreja una petita cançó de bressol amb la popular i infantil cançó la lluna i la pruna.

- 2 de juliol - Clica!

- 27 de març 2012 -
Estrena de la sardana Colla Francesc Rubio. Partitures ja disponibles en pdf!

- 5 de febrer 2012 -
Amb Dani Navarro (02/2012)
en l'enregistrament de "Bou revisited"
Estrena de la producció Bou revisited, la música de Vicenç Bou amb la Cobla Marinada, una producció que no ha iniciat amb tanta força com la de Nino Rota per evidents motius econòmics. Però és evident que una situació així s'ha de remuntar i gràcies a l'èxit obtingut i a la implicació dels companys de la Cobla estem disposats a enregistrar el treball en un nou disc i a trobar noves fórmules de contractació.

- maig 2011 -
L'Obra del Ballet Popular, ens comunica el reconeixement de l'activitat divulgativa de "La Cobla volta Món!" amb l'atorgament del Premi Sardana 2010. També, el disc "La música de Nino Rota", de la que en sóc el director de producció, ha obtingut el seu reconeixement en l'apartat discogràfic. El mateix director musical d'aquesta proposta, l'Esteve Molero, rebrà la medalla al mèrit musical d'aquesta mateixa edició. És sens dubte, un munt de bones notícies!

- 29, 30 i 31 de març de 2011 -
Marxo a tocar el tible cap a terres angleses. Més concretament a Durham, Newcastle - nord Anglaterra, a actuar com a tible solista en l'obra de Duncan Brown anomenada El pintor i el patriarca basada en els quadres de F. Zurbaran i composta per a tible i veus solistes, banda de vent-metall, cor, quartet de corda i percussió.

Ja vaig participar en aquesta producció fa un parell o tres d'anys i ara, el bon amic D. Brown m'ha tornat a convidar per fer-la, aquest cop, a la mateixa Catedral de Durham!

- gener 2011 -
Presentació de la producció del cd La música de Nino Rota, un treball de recerca, investigació, i enregistrament sobre la música d'aquest compositor italià en commemoració del centenari del seu naixement de la que n'he estat el director de producció.

Caràtula del cd "La música de Nino Rota".
Pots demanar-lo a representant@coblamarina.com

Crítica del concert a l'Auditori Pau Casals del Vendrell
publicada al diari "l'Avui"
És un projecte inèdit i excepcional en el món de la Cobla amb una gran inversió econòmica i d'estructura organitzativa del què n'ha tingut grans crítiques en els principals mitjans de comunicació ("Catalunya Ràdio", "Catalunya Música", "iCAT FM", TC3 - C33 "Avui" i "El Punt"). Ha estat, i serà, programat en el principals Festivals Internacionals de Música del nostre pais.

Relació de concerts realitzats i programats:
16 de gener/11. Teatre Zorrilla de Badalona - Concert de presentació. 23 de gener/11 dins del Festival Folk Internacional del CAT. 25 de març/11 Teatre Auditori de Ripollet. 11 de maig/11 Auditori Enric Granados de Lleida. 21 de juliol/11 Auditori Pau Casals dins del Festival Internacional de Música. 12 d'octubre/11 a Olesa de Montserrat. 5 de novembre/11 al Teatre Bartrina de Reus. 29 de gener/12 a l'Auditori de Vilafranca del Penedès i ens queden per determinar dates a la Filmoteca de Catalunya i a Tarragona.
Clica, escolta i veu el vídeo promocional de "La música de Nino Rota"

- juny 2010 -
Finalització del postgrau en Gestió i Producció d'Espectacles cursat en la Universitat de Barcelona amb la realització de les pràctiques externes a l'Auditori de Barcelona.


- maig 2009 -

Viatge a Vancouver (EUA). Participació amb la Cobla de Cambra de Catalunya en els concert realitzats en aquesta ciutat i Portland amb la Vancouver Symphony Orchestra sota la direcció de Salvador Brotons i Jordi Molina com a tenora solista.


Vancouver' 09
Cobla de Cambra de Catalunya
direcció: Salvador Brotons i J.Ventura