qui sóc?

Hola, sóc en Xavi Piñol i vaig néixer el 29 d'agost de 1.978 a Premià de Mar (Maresme - Catalunya)


Em defineixo així:

Músic emprenedor!
Músic: llicenciat en música (interpretació especialitat oboè), intrèpret de tible (què és? busca-ho!) i grau mig de saxòfon.

Emprenedor: Paraula de moda. Sóc  inconformista i el típic cul inquiet amb idees al cap amb ganes, moltes ganes per posar-les en pràctica! El rics i la iniciativa van per davant de tot.
La meva titulació universitària(diplomat en Relacions Laborals) i la meva formació post-universitaria (gestió, producció i assessorament d'activitats culturals) em permet obrir un bon ventall de possibilitats.Actualment, estic estudiant el Grau d'Educació de Primària.


El meu interès per a l'organització empresarial i per l'emprenedoria professional ( i també la personal) ha fet que actualment la meva activitat com a instrumentista de tible i oboè la combini amb la docència i amb la gestió - promoció cultural. Actualment sóc tible solista de la Cobla Marinada i imparteixo docència a l'Escola Pia de Mataró.
Ja ho veus! tinc un cap ple d'idees, amb ganes de desevolupar-les però buscant el lloc, el moment i les persones adequades.
Ara ja saps qui sóc però ... i tu? em dius qui ets? A mi també m'interessa saber el motiu de la teva visita al meu bloc!